„Бързи и яростни 9 “ бе отложен с почти година, спрямо първоначалната премиерна дата 22.05.2020г. Вин Дизел обаче ще използва времето до тогава, за да се отдаде на една друга своя страст- музиката. По време на свое интервю с Джеймс Гордън, водещият го попита дали предстои музикален албум на хоризонта. Актьорът отговори с искрен ентусиазъм.

Да, има! Има! Няма как да няма! Честен съм с теб Джеймс. Децата ми обожават, когато пея. Толкова много им допада! Като при Джей Ар Толкин е някак… Започнал е да разказва на децата си истории за Хобити и следващото, което се е случило е „Властелинът на пръстените“. Имам частичка от това в себе си.

За феновете на екшън звездата, които биха се изненадали от препратката към Толкин, припомняме! Вин Дизел е запален фентъзи фен и геймър. Той обожава „Dungeons and Dragons“. Филмът му от 2015г. „Последния ловец на вещици“ е базиран на герой от „Dungeons and Dragons“.

Освен участването в екшън филми, Дизел има много други интереси. Той е бил танцьор в началото на кариерата си, танцувал е брейк. През години е припявал много известни мелодии и ги е споделял в социалните мрежи.

Сега става ясно, че музикалните му амбиции са го водели към нещо много голямо- собствен албум с оригинални песни. Ето какво сподели актьора по отношение на това, какво означава за него, този проект.

О, боже! Иска ми се да можех да ти пусна цялата музика. Истински късметлия съм, че съм създал страхотна, оригинална музика. Няма по-хубаво нещо на света от това да видя четиригодишната ми дъщеричка да се разхожда вкъщи и да припява песните, които ме чува да пея из дома ни. Понякога те няма как да гледат филмите, които правя. Да, имам възможността да споделя с тях това… няма нищо по прекрасно!

Към настоящия момент актьора се опитва да спаси потъващия в боксофиса „Блъдшот“, който се задържа едва седмица на екран заради пандемията и премина директно към наемане от вкъщи.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here