Предисторията по „Властелинът на пръстените“ на Amazon избра своята Галадриел. Това ще бъде актрисата Морфид Кларк.

Тя е поредният актьор, който се присъединява към амбициозния проект. Сериала ще има ПОНЕ два сезона, въпреки, че са планирани на първо време пет. Amazon инветираха баснословни суми, за да вдигнат проекта от земята и възнамеряват да го превърнат в убийствен хит, както Stranger Things за Netflix и The Mandalorian за Disney +!

Галадриел бе изиграна от носителката на Оскар Кейт Бланшет в оригиналната трилогия на Питър Джаксън. Морфид Кларк ще изиграе много по-млада версия на героинята, стотици, хиляди години предивремето на „Властелинът на пръстените“ на Джаксън. Наскоро актрисата участва в „Тъмните му материи“ , който гледаме по HBO България.

Към настоящия момент, това е първия потвърден герой от филмите, който ще видим в сериала. Изборът на различна, по-млада актриса сочи и друго. Останалите герои, които БИХМЕ могли да видим и тук (от оригиналните филми), със сигурност ще бъдат различни и по-млади. 

Поредицата се раразботва от Джей Ди Пейн и Патрик Макай. Сред сценаристите е Брайън Когман (Игра на тронове). Няколко от епизодите ще бъдат режисирани от Брайън Когман („Джурасик свят: Рухналото кралство“)

Продуценти на поредицата са Amazon Studios,  Tolkien Estate and Trust, HarperCollins и New Line Cinema.

Официална премиерна дата НЕ Е обявена.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 3