Властелинът на пръстените на Amazon с неочаквани новини

Имаме новини около предстоящия сериал „Властелинът на пръстените“ на Amazon. Първият сезон на поредицата на Amazon ще включва цели 20 епизода. Новината дойде от Джей Ар Толкин експерта – Том Шипи. Amazon го наеха за да консултира поредицата. Ето какво каза той, за евентуалните локации за снимки:Властелинът на пръстените на Amazon

Местата за снимки не са сигурни. Заснемането НЯМА да бъде хронологично, а ще е ориентирано по локациите. Така ще заснемем ВСИЧКИ сцени от дадена локация, без да се налага да я напускаме и да се връщаме към нея след това. За целта ще трябва да знаем всичко преди старта на снимките. Ще има 20 епизода в първия сезон и преди да знаят, какъв ще е края, не могат да започнат снимките.

Разбира се детайли от историята на „Властелинът на пръстените“ на Amazon са пазени в дълбока тайна. Но знаем, че поредицата ще се случи по време на втората епоха от митологията на Толкин. Ето какво сподели Шипи в тази връзка:

Amazon имат пълната свобода да ДОБАВЯТ неща, но асоциацията на Толкин ще настоява да се запази освновния облик на втората епоха. Саурон нахлува в Ериадор и е отблъснат от войните на Нуменор. Там той ще „корумпира“ Нуменорците и ще ги съблазни за да премахнат забраната на Валар-а. Целия ход на тази история ще остане същия, но можем да добавим нови герои и зададем много въпроси. Какво е правил Саурон междувременно?Къде е бил, след като Моргот е победен? Amazon имат правото да отговорят на тези въпроси, като създадат отговорите. Толкин НЕ ГО е описал. Но това не трябва да е в противовес с основната линия и написаното от Толкин.

Поредицата ще струва около $1 млрд. , когато всичко е готово и Amazon теглят чертата!

Властелинът на пръстените на Amazon

Уил Полтър (трилогията „Лабиринтът“) е заковал една от главните роли в поредицата. Детайли за героя, вида или името му не се споменават към настоящия момент!

Източник: TVWEB и Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 − 79 =