Въпреки, че снимките за „Хари Потър и даровете на смъртта част 2“ са приключени, пост продукцията по последния филм от сагата продължава!  Днес актрисата Ема Уотсън разкри (през официалната и страница), че последният семестър на Хърмаяни Грейнджър в Хогуортс ще отложи реалните и часове в училище. Цялото и съобщение беше:

„Здравейте на всички

Както добре знаете, обичам „БРАУН“ и обичам да уча повече от всичко друго на света, но на последък трябваше да се справям с много странични неща и това да съм ученик и да съм ангажирана със всички странични занимания стана почти невъзможно.

Реших да отделя малко повече време за да мога  да приключа напълно работата си по Хари Потър и след това да отделя подобаващо внимание на останалите ми професионални и актьорски проекти! Ще продължавам да работя до дипломирането ми… което ще ми отнеме 1 или 2 семестъра повече от очакваното!

Надявам се всички вие да сте добре! Благодаря ви за непрекъснатата подкрепа!

ЕМА“

 

Добрата новина за феновете на Уотсън е, че изглежда няма да има кой знае каква пауза между финалния Потър и бъдещите и проекти.  Вече се знае, че в следващия си проект „The Perks of Being a Wallflower “ Уотсън ще се изправи срещу Логън Лърмън (Пърси Джаксън).

От своя страна феновете на сагата за очилатия магьосник имат нова атракция към която да отправят поглед. Става въпрос за току-що обявената 
„Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter.“ Туристическата обиколка така е проектирана, че да позволи на посетителите да отидат зад кулисите на оригиналната снимачна площадка и декорите в студиото в Лийвисдън! Продажбата на билети ще започне по-късно тази година, но феновете могат да посетят вече и официалната страница, където да се регистрират за новини. Ето и официалният постер на атракцията:

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here