Това не е всичко от Еди Брок на Том Харди във „Венъм„. След учатието си във хита от 2018г., Харди вече се връща за Венъм 2 !

Мога да потвърдя, че Том Харди ще се завърне с изключителното си изпълнение, за Венъм 2! Когато се сетите за Венъм, едва ли може да си представите някой различен от Том Харди да седи в аквариума с раците. Веднъж щом сте видели Том да изиграе този герой, друго не ви трябва. – споделя продуцента Ейми Паскал.

връща за Венъм 2„Венъм“ не бе критически приет кой знае, колко добре. Но успя да грабне над $ 855 млн. в световния боксофис. Това го превърна в истински успех за студиото. Потенциала за продължение се появи още в първата сцена след финалните надписи на филма с интервюто на героя на Уди Харелсън.

Думите на героя му- “ When I leave this prison there is going to be a Carnage“ сочат към най-големия враг на Венъм в комикса- Carnage.

Паскал вече пусна мухата, че Спайдър-мен на Том Холанд може да се появи също във „Венъм 2“. Том Харди се връща за Венъм 2, вероятен Спайдър-мен за компания… какво повече да иска човек?!

Първият филм се появи по родните екрани в началото на Октомври 2018-та година и се разпространяваше от Александра Филмс.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here