Директно от Comic Con панела дойде първия официален трейлър на „Живите мъртви“ сезон 10. Официалната му премиера е насрочена за 07.10.2019г. от 23:00 часа по телевизия Fox България. Трейлърът е най-доброто нещо, което вселената Живите мъртви е показвала от много, много години насам! БРАВО!

Вижте го:

Телевизия AMC официално потвърди, че подновява Fear The Walking Dead, част от вселената Живите мъртви, за сезон 6. Този понеделник- 22.07.2019г. гледаме финала на полусезона за настоящия ПЕТИ сезон. Панела завърши с официален трейлър на втория полусезон, който ще започне от 12.08.2019г. Вижте трейлъра, по-долу. За съжаление в него НЕ виждаме Алиша. Дали това не проваля голямата изненада от финала на първия полусезон? Все пак всички видяхме как подготвят нейната смърт със заразяването с радиационна кръв  в предпоследния епизод.

И все пак, трейлъра:

След напускането на „Живите мъртви“ от Андрю Линкълн миналата година стана ясно, че Рик Граймс ще се завърне в поредица от филми. Те ще бъдат част от вселената Живите мъртви. По онова време изглеждаше, че това ще се случи по телевизията. Изненадващ тийзър- трейлър в края на панела на „Живите мъртви“ по време на Comic Con стана ясно друго. Филмите ще дебютират в кината от Universal Pictures.

Вижте тийзър- трейлъра тук:

По време на събитието Данай Гурира официално потвърди, че след 10-ти сезон напуска „Живите мъртви“:Вселената Живите мъртви

Мога да потвърдя, че това е последния ми сезон в тази изключителна поредица, в ролята на Мишон. Мога да кажа, че това бе една от най-чистите радости в моя живот. Да играя тази героиня, сред тези хора. Тези които са тук и онези, който ги няма. Изключително благодарна съм за възможността. Сърцето ми няма да ви остави по никакъв начин. Семейството на „Живите мъртви“ е завинаги. Връзка между нас няма да бъде прекъсната. Това решение не е свързано с душата ми. Тя остава тук. Трябва да поема и други неща, които смятам че ме искат. Възможности, които получих да изследва и да създавам, като творец. За тях иде реч. Болезнено е да ви оставя, но съм изключително благодарна. На всички вас. Обичам ви. Обичам тази поредица.

Предстоящия трети сериал от вселената Живите мъртви също обяви любопитни новини. Поредицата ще бъде режисирана от Джордан Робъртс (Конг: Островът на черепа). Поредните две попълнения в актьорския състав също бяха обявени. Това са Алекса Мансур, Николас Канту и Хал Къмпстън.

Вселената Живите мъртви
Николас, Алекса, Хал

Припомняме ви, че този сериал ще проследи първото поколение хора родени след зомби апокалипсиса. Премиерата е през пролетта на 2020г. Първият сезон включва 10 епизода.

Източник: ComingSoon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 39