„Живите мъртви“ оглавиха световните медии през изминалите няколко седмици с приключването на поредицата със следващия сезон. Заедно с това стана ясно, че сезон 10 ще има 6 допълнителни епизода, които ще гледаме в началото на 2021г. Предстои ни и мега сезон 11 с цели 24 епизода, а не както до сега 16.

Освен да предполагаме за какво ще се разказват тези 6 епизода, няма как да сме сигурни какво всъщност ни очаква. Е, Лорън Коън, която играе ролята на Маги, остави много любопитни детайли да се изплъзнат от устата и, по време на интервю в началото на изминалата седмица.

На 14.09.2020г. в шоуто Live with Kelly and Ryan, Коън се появи за да обсъди финалния епизод на „Живите мъртви“ сезон 10. Коментарът и потвърди как ще се случат допълнителните 6 епизода от сезон 10 и как ще изглеждат снимките за сезон 11.

Дали имаше право да го каже или не, Коън се изпусна, че предстоящите епизоди ще ни покажат, какво се е случвало в онази част на света, в която е била Маги през това време, докато се завърне за да помогне на старата си група. Те ще ни дадат предисторията и контекста на нейното завръщане.

Допълнителен източник потвърждава, че епизодите ще са изцяло фокусирани върху представянето на Commonwealth, общността в която Маги е пребивавала. Ще видим пътят и към тях по време на времевия скок и възходът и до изключително значима фигура за общността. Ще има препратки към нашите стари познайници, но шестте епизода ще се фокусират върху развитието на нови герои. Когато дойде времето за сезон 11 през 2021г., завръщането на Маги ще дойде с цялата информация за това, което е преживяла през всичкото това време.

Актуалният план е да няма други герои от сериала, освен Маги, които ще се появят в тези епизоди. Въпреки това е възможно, чрез писмата, да усещаме присъствието на Керъл, която движи историята напред и назад.

Това звучи изключително вълнуващо, тъй като Commonwealth e изключително важен компонент от финалната глава на „Живите мъртви“. Да знаем и разбираме общността на Маги и мястото, където има още оцелели, ще се окажат ключови за едно по-добро бъдеще на цялата вселена на Живите мъртви.

Гледайте интервюто и в плеърите по-долу. Тук те са разбити на отделни сегменти.

Източник: CrookedLlama

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here