Егмонт България представя четвъртата книга в поредицата „Разбий ме“ на Тахере Мафи – „Възстанови ме“!

Моето минало все още

се е вкопчило в мен,

а спомените ме дърпат назад,

докато аз се стремя

напред към

светлината.

Изминали са шестнадесет дни, откакто Джулиет Ферарс убива Върховния командир на Северна Америка и поема властта в Сектор 45.

Джулиет все още е момичето, което може да убива само с едно докосване. Тя притежава толкова много сила в ръцете си, че светът тръпне в очакване да види какво ще последва.

Джулиет и Уорнър рискуват всичко и когато немислимото се случва, те трябва да се изправят пред мрака, който съществува както в тях, така и извън тях. Ще успеят ли те да се справят с властта, която тежи на плещите им, или тя ще поеме контрол върху тях?

***

„Ще накара феновете да тръпнат в очакване на следващата част.“ – Booklist

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, „Разбий ме” и продължението му „Разнищи ме” се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. „Книга, заредена с наелектризиращи емоции, романтика и напрежение”, така описва „Разнищи ме” писателката Ками Гарсия.

У нас първата книга в поредицата, публикувана през януари 2015 г.,  бързо спечели интереса на читателите и се нареди в класацията за най-продавани тийн книги на верига книжарници „Хеликон”. Запознайте се и с мненията за „Разбий ме”, в българското онлайн пространство: azcheta.com; ladyzone.bg; writting-is-fun.blogspot.com; zineti.blogspot.com.

Поръчайте четирите романа РАЗБИЙ МЕ и спестете 11,92 лв. (20%) от общата им цена!

  • Комплектът съдържа по един екземпляр от четирите романа от поредица РАЗБИЙ МЕ, които ще бъдат налични на 20 октомври 2018:
  • Възможността за поръчка на комплекта романи се предлага в рамките на промоцията „Пакети от поредици“ и за нея важат същите условия. Ако желаете да поръчате само някои от заглавията, не поръчвайте този комплект, а добавете към вашата поръчка тези, които са ви необходими, и за тях ще се приложи съответният процент отстъпка. Същото ще се случи и ако решите да добавите четирите заглавия поотделно, а не наведнъж, чрез настоящия комплект – няма разлика в цената и условията за доставка. Поръчка поотделно е препоръчителна и в случай, че желаете да поръчате по повече бройки от заглавията, защото така обемната отстъпка може да достигне до 25%.
  • Важат стандартните условия за доставка на поръчки от egmontbulgaria.com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here