Западен свят III
HBO GO: 16.03
HBO: 16.03 | 21:00 ч.

Сериалът по мотиви от едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973-а е мрачна антиутопия за едно близко бъдеще, когато изкуственият интелект и човешките грехове са еволюирали до стряскаща степен. „Западен свят“ е увеселителен парк, населен с андроиди, където всяко човешко желание и прищявка могат да бъдат задоволени, без посетителите да се съобразяват с нормите на обществения морал. В екзотичния свят на парка, разположен на пресечната точка на близкото минало и едно усъвършенствано бъдеще, всеки от тях може да изживее и най-извратените си фантазии, попадайки в свят, където няма правила, няма закони и никой не те съди за действията ти. Какво може да се обърка в една паралелна реалност, където свободата е практически безгранична?

Заговорът срещу Америка I
HBO GO: 17.03
HBO: 17.03 | 21:00 ч.

Лимитираният сериал на НВО, базиран на едноименния роман на Филип Рот, проследява едно алтернативно развитие на американската история по време на Втората световна война, разказано през очите на едно еврейско семейство в Ню Джърси. Те наблюдават политическия възход на Чарлз Линдберг – авиатор и герой, ксенофоб и популист, който става президент и обръща Америка към фашизма. Премиерният епизод започва с разказ за вечерта на изборите през 1940 г., когато издържалият два мандата президент Франклин Рузвелт – професионален политик, се оказва предизвикан от един политически аутсайдер. Линдберг е набрал популярност, благодарение на соло полета си над Атлантическия океан. В умовете на много американци той е един от героите на страната.

Розуел, Ню Мексико II
HBO GO: 17.03
HBO3: 29.04 | 22:00 ч.

В края на първи сезон Макс Еванс използва извънземните си сили, за да възкреси Роза десетилетие след убийството ѝ, но без да знае, че така ще пожертва собствения си живот. Във 2-ри сезон Лиз скърби за своя любим и търси утеха в земната и в извънземната наука, а Роза се опитва да намери мястото си в непознатия свят на 2019 година и търси помощ от Кайл. В скръбта си Изабел започва да се интересува от потенциално опасни методи за самозащита, а Майкъл се връща към стари лоши навици, с което поставя в риск взаимоотношенията си с Мария и Алекс. Освен това героите трябва да сключат сделка с Джес Мейнс, за да получат информация, след като техен приятел изчезва безследно, а подозренията, че е бил отвлечен от извънземни, разкриват още от тайните, които малкото градче таи.

Фоси/Вердон I
HBO GO: 06.03
HBO: 06.03 | 21:50 ч.

“Фоси/Вердон“ проследява романтичното и творческо партньорство между Боб Фоси (Сам Рокуел) и Гуен Вердон (Мишел Уилмяс) в продължение на 50 години. Той е оригинален създател на филми и един от най-влиятелните хореографи в света. Тя е една от най- талантливите танцьорки на сцените на Бродуей. Само Боб може да създаде такъв мюзикъл, че да позволи на Гуен да демонстрира целия си талант. Само Гуен пък може да разбере идеите, които се раждат в главата на Боб. Двамата ще променят американската сцена завинаги, но на твърде висока цена.

Тайна разработка І
HBO GO: 05.03
HBO3: 02.04 | 23:30 ч.

Сериалът на Алекс Гарланд разказва историята на Лили Чан – млад софтуерен инженер, която започва да разследва секретен отдел в технологичната фирма, в която работи в Силициевата долина. Тя вярва, че те са отговорни за убийството на гаджето й.

По-добри неща IV
HBO GO: 06.03
HBO3: 20.04 | 21:30 ч.

В центъра на комедийния сериал „По-добри неща“ е актрисата Сам Фокс (Памела Адлън), която отглежда сама трите си дъщери Макс, Франки и Дюк в Лос Анджелис. Тя е майка, баща, рефер и ченге в едно и изобщо не си поплюва. Освен това се грижи за майка си Фил – емигрантка от Великобритания, която живее отсреща и може би вече не е с всичкия си. Независимо дали работи, помага на дъщерите си или прави опити да има свой собствен личен живот, Сам приема всяко предизвикателство с неудържима любов, болезнена честност и чувство за хумор.

Черен понеделник II
HBO GO: 16.03
HBO3: 20.04 | 20:30 ч.

Да се върнем назад във времето до 19 октомври, 1987, Черният понеделник, денят на най- ужасната криза на стоковия пазар в историята на Уолстрийт. До днес никой не знае причините за нея, но сега те ще станат известни. Това е историята на група аутсайдери, която се внедрява в елита на Уолстрийт и успява да разбие не само най-голямата финансова система в света, но и стъкления таван на половата дискриминация, а една от жетвите е луксозна лимузина ламборгини. Скандалната комедийна поредица е с участието на Дон Чийдъл, Андрю Ранелс и Реджина Хол.

Лъжи II
HBO GO: 03.03

Първи сезон разказва историята на Лора Нилсън – отскоро необвързана учителка, чиято първа среща с хирурга Андрю Ърлам завършва по коренно различен начин според гледната точка на двамата. Лора се събужда с усещането, че е била изнасилена, но Андрю твърди, че сексът е бил по взаимно съгласие. Сезонът проследява учителката, изправена срещу хора, които не й вярват и поставила под съмнение собствения си здрав разум, докато не намира начин да докаже, че Андрю е изнасилвач. Втори сезон започва с новината, че три седмици, след като е издадена заповед за арест на Андрю, обвинен в изнасилване на 19 жени, тялото му е открито в блато в Кент. Сержант Рори Максуел и детектив Карън Рентън разследват случая и търсят следи от миналото на Андрю.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

99 − = 97