Владимир Зомбори от X-Factor даде гласа си на новото попълнение в шоуто – Уолтър

В МЪПЕТИТЕ Жабокът Кърмит, Мис Пиги, Гонзо, Животното, Фози и младият Уолтър подемат битка за спасяване на „Мъпет Тиътър” от алчния нефтен магнат Текс Ричман. Познати и обичани от цял свят, мъпетите отново се събират след години, в които всеки следва своя самостоятелен път. Всичко се променя за шармантната Мис Пиги, понастоящем моден редактор в списание „Vouge”, когато преоткрива любовта си към Кърмит. Зеленият лидер на мъпетите напуска своето уединение от бляскавия свят на звездите и може да бъде видян дори в компанията на първата лейди в САЩ Мишел Обама. Поривът за промяна не подминава и Мечокът Фози, който се изявява в позападнало казино в Рино с музикалната група „Мупети“, великият Гонзо, който е авторитетен магнат водопроводчик и Животното, което прекарва дните си в клиника за справяне с гнева в Санта Барбара в компанията на чаровният комик Джак Блек.
В МЪПЕТИТЕ на български ще чуем участникът в тазгодишното издание на X-Factor Владимир Зомбори в ролята на Уолтър – най-големият фен на мъпетите в света. Неговият брат и поддръжник в това приключение Гари, ще проговори с гласа на актьора Владо Михайлов. Традиционно Жабокът Кърмит е озвучен Кирил Бояджиев, а неговата любима Мис Пиги, от Явор Караиванов. Георги Стоянов дава гласа си на Фози, а Петър Калчев на Гонзо. Злодеят Текс Ричман е озвучен от Пламен Манасиев, а актрисата Надежда Панайотова дава гласа си на любимата на Гари, Мери.

Важни събития провокират младия Уолтър (Владимир Зомбори) и неговия брат Гари (Владо Михайлов) да поемат на необичайно пътуване, за да съберат отново старата банда. В новия си игрален филм, който излиза на голям екран този петък, мъпетите ще се изправят пред заплахата техния любим „Мъпет Тиътър” да бъде унищожен. Единственият изход е да се обединят и да съберат необходимите 10 милиона долара – нелека, но и вълнуваща задача, за която са готови да им помогнат всички техни почитатели и множество истински звезди от света на музиката, киното, телевизията и модата. На екрана редом до мъпетите застават Мила Кунис, Доналд Глоувър, Мики Руни, Алан Аркин, Роб Гордри, Кристен Шаал, Кати Грифин, Били Кристъл, Сара Хайланд, Стърлинг Найт, Нийл Патрик Харис, Упи Голдбърг, Джеймс Карвил, Рико Родригес, Селена Гомес, Дани Трехо, Уанда Сайкс, Джъд Хърш.

 ВСИЧКО ЗА „МЪПЕТИТЕ“ ТУК 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here