„Отмъстителите: Краят“ бе масивен успех. Епичните битки и актьорски състав от стотици звезди напомпаха мащабите на филма до пръсване. След това, някак логично идва идеята за намаляване на мащабите от страна на Marvel. Изглежда това наистина се случва с предстоящия „Черната вдовица“. Според Скарлет Йоханос филмът ще разкаже по-уединена, лична история.

Приключихме работата по черната вдовица преди 2 седмици. Всичко е все още свежо в съзнанието ми. Още нямам общ поглед върху филма. Това е филм за семейството. Наташа е в момент на истинска криза в живота си. В течение на историята тя се изправя срещу самата себе си по много начини, сблъсква се с много неща, които и помагат да премине през кризата. И тя може би успява. Тогава вече е по- земна, и наясно със себе си от когато и да било. Това е нейното пътешествие. Или поне така се надявам да се е получило.

Историята на героя, докато е работила, като шпионин в Русия и след това е станала агент на ЩИТ е някак забулена в мистерия. Изследването на този период от живота и е добре дошъл. Как ще се справи филма с това, че героинята вече е мъртва и от тези сюжетни линии по-скоро няма смисъл… не е ясно.

Коментарите на Скарлет пасват чудесно към тези на партньорката и (и възможна бъдеща Черна вдовица) Флоранс Пух.

Мисля, че хората ще бъдат изненадани от този голям, екшън филм. В него има толкова много душа. Знам, че много хора ще са чувствителни към нея. Все пак тя имаше много тежък финал на историята в „Отмъстителите: Краят“. Бе истинска привилегия да се уча от нея. Тя работи по тези филми вече 10г. Това, че вече играе в собствения си филм бе наистина специално за нея. Аз бях там и гледах как прави каскадите, как живее. Толкова нейно е всичко.

По всичко това личи, че няма да видим епичния екшън, който всички очакват. Режисьор е непознатата Кейт Шортланд. В ролите гледаме още Дейвид Харбър (Stranger Things), О-Т Фагбенъл и носителката на Оскар Рейчъл Уайз.

Премиерата е насрочена за 01.05.2020г.

Източник:MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here