Режисьорите на „Отмъстителите: Краят“ разкриха, че много скоро кино вселената на Marvel ще направи огромна стъпка посока ЛГБТИ героите. Създателите на филма Джоуи и Антъни Русо потвърдиха пред EW Morning Live, предстои да бъде разкрит първия гей герой на Marvel в предстоящ филм. По думите им- това е герой, който вече познаваме.

Темата дойде след като водещите Далтън Рос и Джесиша Шоу питаха братята за малката роля, която Джоуи е изиграл, на скърбящ мъж. Той е посещавал терапевтична сесия, която показва, как обикновени хора се справят със загубата на близките си от щракването с пръсти на Танос.

Героят на Джоуи споделя как е отишъл на среща за първи път след щракването. Той описва, че е присъствал на мрачна вечеря с друг мъж, който също е тъгувал.

Това бе изключително важна сцена, за да покажем как светът се справя със случилото се във „Война без край“- споделя Джоуи

Рос се опита да изясни, дали това е първия открит гей-герой във филм на Марвел. И тогава започнаха разкритията….Има и скрит гей герой на Marvel?

Да- открит гей. Има наченки за сексуалността на други герои, но това е първия открито гей герой. – разкри Джоуи

Кой още е гей?- попита Шоу

Ъъх… Ще разберем. – допълни Джоуи, вероятно осъзнавайки, че е отворил врата… а не е трябвало!

Това е история за някой друг ден. – допулва Антъни

гей герой на MarvelМиналото лято президентът на Марвел Студиос, Кевин Фейдж сподели, че предстои да бъде разкрит първия гей герой на Marvel. Не един, а цели двама. И двамата вече са виждани.

Предстои един от героите да бъде разкрит, като гей във филмите им. И мисля, че Кевин ще съобщи новината много скоро. – завършва Джоуи

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 − = 50