Лейди Гага стартира нова ера за американските политици, със своето епично изпълнение на химнът, по време на встъпването в длъжност на Джо Байдън в сряда, 20.01.2021г.

Поп звездата и ЛГБТИ икона пя на броени мерти от бившия вице президент Майк Пенс, който многократно е спирал ЛГБТИ равенството, докато беше в Белия Дом. Лейди Гага изпя изключителна версия на химна „The Star Spangled Banner“.

Бившия президент Доналд Тръмп си тръгна от Белия Дом по-рано през деня, отказвайки да присъства на встъпването в длъжност, провело се на стълбището на Капитолия във Вашингтон D.C. Той бе първия президент с подобен акт за изминалите над 150г.

Ден преди събитието Лейди Гага сподели в профила си в Instagram съобщение за обединение, след буреносен период в американската политика.

Надявам се утре, да е ден за мир на всички американци. Ден за обич, а не за омраза. Ден за приемане, а не за страх. Ден , в който да помечтаем за бъдещото си благоденствие, като страна. Една мечта, която не включва насилие. Мечта, която гарантира безопасност, за нашите души. – написа 34 годишната Гага

Вижте изпълнението и по време на встъпването в длъжност на 46-тия президент на САЩ, тук:

Изтоник: Attitude

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1