Премиера в България: 16.09.2016г.
Световна премиера: 26.11.2015г.
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия
Продължителност: 124 минути
Формат: 2D
Сценарист: Дейвид Кайганич, Ален Пейдж
Режисьор: Лука Гуаданино
В ролите: Тилда Суинтън, Матиас Шьонертс, Дакота Джонсън, Ралф Файнс, Орор Клеман, Лили Макменъми, Корадо Гудзанти, Елена Бучи
Разпространител: А Плюс Филмс / Frenesy Film Company / Cota Film / StudioCanal

Eдна история за любов, музика, ревност, слънце и още нещо…
Ваканцията на известна рок звезда и филмов деец (Тилда Суинтън и Матиас Шьонертс) е прекъсната от пристигането на стар приятел заедно с дъщеря му. Двойката се намира на отдалечения, идиличен и слънчев италиански остров Пантелерия, когато Хари Хоукс (Ралф Файнс) идва с дъщеря си Пенелъпи (Дакота Джонсън).
Това посещение отключва ревност, страст и опасност за всеки участник.

8 коментари

  1. Интересувам се в кои по-точно „отбрани“ кина ще се прожектира, защото ми писна да се надявам и да чакам?!

      • Обърнах се, но даденият e-mail не бе актуален, както и в самата страница няма възможност да с епише на лично съобщение. А и според мен датата на филма – 29.04.2016г. не е вярна – никъде не е дадено да го прожектират в който и да било град или кино в страната. По-вероятната дата е 20.03.2016г. когато бе Sofia Film Festival (SFF).

  2. Ха сега де! Беше лъжливата дата 27.04.2016г. сега пък ново 20 – 02.09.2016г. … Дано е верно, ноо… малко пак ме избива на съмнения…

  3. Ммммм да ясно… Пак датата е ДОЛНОПРОБНА ЛЪЖА, която „разпространителчето“ е решило, че трябва да лъже хората с безразборни и нерегламентирани дати…. В никое кино няма да бъде пложектиран филма! И за протолчето – премиерата (РЕАЛНАТА такава за България) беше на фестивала в София плез месец март! Ей така да си знаят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here