gospojicata sys zelenite opchi

ИК ТРУД представя книга № 19 от поредицата „Крале на криминалния роман”. „Госпожицата със зелените очи” е роман на френския писател Морис Льоблан.

Благороден крадец и детектив – две трудно съвместими професии се оказват еднакво присъщи на прочутия герой от френската криминална литература Арсен Люпен.

Авторът Морис Льоблан е френски писател и журналист, станал световноизвестен с криминалните си истории за необикновения детектив. Написал е над 60 романи и разкази, някои от които са филмирани за киното и телевизията. Всичко това го прави автор, който не би могъл да остане извън поредица като „Крале на криминалния роман”.

Издателство „Труд” има удоволствието да зарадва своите читатели с един от най-интригуващите романи на Морис Льоблан – „Госпожицата със зелените очи”. Завладяващ и изключително интересен, романът е от типа книги, които се четат на един дъх и които успяваш да оставиш, едва когато си прочел и последната страница.

Странно и почти на шега започва тази криминална история, в която един господин е едновременно привлечен от красотата на две млади дами. Едната е нежна, изящна и със зелени очи, другата – синеока и толкова красива, колкото и тайнствена.

Кой е загадъчният господин? След коя от двете ще тръгне той и до къде ще го отведе тя? Ще срещне ли отново госпожицата със зелените очи и ще разбере ли нейната тайна? Всичко това ще разберете само от предпоследния роман (№ 19) от поредицата „Крале на криминалния роман”.

Госпожицата със зелените очи, 168 с., цена: 9.99 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 59