За всички желаещи за ново изживяване със Спайдър-мен… Sony подготвиха партньорство с  CJ 4DPlex за конвертиране на „Спайдър-мен: Далеч от дома“ в 270 градусово Sreen X преживяване. Спайдър-мен:Далеч от дома идва и по стените на киносалоните 🙂 Далеч от дома идва

Филмът ще е първи за студиото в новия формат. Те вече са правили 4DX преживяване за Спайдър-мен: В Спайди вселената. „Далеч от дома“ също ще бъде представен и в този формат.

270 градусовия Sceen X екран прескача традиционните границите за екран на кино салона. Кадри се прожектират и върху страничните стени на салона.

Големите студия вече дават шанс на новия формат в САЩ. През Май 2019г. Screen X е достъпен в 214 салона в 19 държави, както и в 21 салона в САЩ.

Изключително развълнувани сме да предоставим „Спайдър-мен: Далеч от дома“ на зрителите по света в разширения формат на Screen X, включващ стените на кино салоните. Феновете ще бъдат ответи от визуалното съвършенство на Screen X преживяването.- споделя Джонг Риул Ким, президент на CJ 4DPLEX.

Далеч от дома идва

Не бихме могли да се по-доволни от партньорството си със CJ 4DPLEX. Заедно ще дадем „Спайдър-мен: Далеч от дома“ на феновете по света в иновативния Screen X формат. Искаме да дадем на зрителите възможността да избера увличащо преживяване, достъпно ЕДИНСТВЕНО в кино салона. Вярваме във възможностите на Screen X. Те ще засилят усещането от новото приключение на Спайдър-мен чрез своята вълнуваща, кинематографична технология.

Спайдър-мен: Далеч от дома идва по родните екрани от 05.07.2019г. Разпространява Александра Филмс.

Източник: Deadline

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1