Помниш ли сцената в „007: Кординати Скайфол“ (2012г.), в която Раул Силва (Хавиер Бардем) връзва Джеймс Бонд за стол. След това започва да разкопчава деликатно ризата му. Този момент много ЛГБТИ фенове на 007 са запечатали в съзнанието си. Бившия агент на МИ6 изследва по доста сексуален начин тялото на Бонд, като преминава през всичките му белези.

Когато закачката му напредва, Силва сграбчва Бонд за… бедрата… и му казва: “ Предполагам си има първи път за всичко.“ Тогава Джеймс отговаря: “ Какво те кара да си мислиш, че ми е за първи път?“.

Много хора интерпретираха сцената, като сигнал… че Бонд на Даниел Крейг е бисексуален. Скорошно разкритие от страна на носителя на Оскар Рами Малек (Бохемска рапсодия) ще разбуни тези слухове отново. Той играе злодея в предстоящия „Смъртта може да почака„, който ще бъде и последен за Даниел Крейг в ролята на легендарния агент 007.

По време на участие в The Late Show на водещия Стивън Колберт, Малек сподели пикантна подробност от снимачната площадка на филма. Преди нея обаче, актьорът призна за Крейг:

Той е любимият ми Бонд!

А ето и самата случка, за която актьорът разказа с дълга пауза по средата….:

Имахме една много сложна сцена. Репетирахме за нея с изключителния ни режисьор Кари Фуконага. Седяхме на масата с часове и борехме идеи. След дълго ходене напред назад успяхме да сглобим, тази наистина предизвикателна сцена. Тогава Даниел ме сграбчи, вдигна ме и….

…не бих могъл да кажа, кой пое инициативата в следващия момент (дали той или аз), но след това се целунахме. Склонен съм да кажа, че по-скоро инициативата бе у Даниел. Бях много изненадан.

Водещия го попита дали целувката му е била всъщност приета.

О да, да! След това се спрях за момент, настигнах дишането си… погледнах надолу и попитах…. Това прави ли ме Bond Girl?

„Смъртта може да почака“ дебютира по родните екрани на 10.04.2020г. Разпространява за страната- Форум Филм България.

Източник: Gayety.Co

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here