Междузвездни войни означава много неща за много хора по целия свят. Поредицата е донесла много радост на милиони в продължение на 40г. Наскоро тя помогна на фатално болен фен. По-рано през седмицата Rowans Hospice в Хемпшир се възползва от социалните медии за да провери дали един от пациентите и има как да гледа „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ преди премиерата на 20.12.2019г. Те писаха на Марк Хамил, на Джей Джей Ейбрамс и в крайна сметка получиха отговор от Дисни. Боб Игър (президентът на Дисни) лично се е погрижил да осъществи събитието.

Неназования пациент няма много време живот, а е заклет фен на Междузвездни войни. Екипа на болницата не са очаквали, че ще се справят, но са опитали.В резултат Боб Игър сподели:

На деня на благодарността ние в Дисни сме благодарни, че можем да споделим „Възходът на Скайуокър“ с пациент и неговото семейство в Rowans Hospice. Нека силата бъде с вас и всички нас.

Болницата е изпаднала във възторг и е била помолена да сподели изявление от пациента им. Ето го:

Искам да изкажа най-голямата благодарност на всеки, който помогна това да се превърне в реалност. Насред ужасната ситуация, в която съм, вие дадохте прекрасни спомени на моето семейство. Аз съм огромен фен на поредицата. Това, през което преминавам е ужасяващо. На фона на това се очертава да не мога да видя филма, който чакам да видя от 1977г. Все още не мога да повярвам. Единствения начин, по който мога да го опиша е , че усещам сякаш са ми казали, че съм спечелил 1 милион паунда от лотарията.

Марк Хамил е отговорил на оригиналния туит на болницата, като ги е насочил да се свържат с Disney. Пациента е искал да гледа филма с малкия си син. Болницата е послушала съвета. Фактите са налице. Това показва, колко силно влияние имат филмите върху живота на хората. Съпругата на пациента също пусна изявление. Ето го:

Наистина сме поласкани от подкрепата на всички. Случилото се през изминалите няколко дни бе наистина умопомрачително. От едно елементарно питане, до това да наблюдаваме изливащата се щедрост. Епичната Междузвездни войни общност бе невероятна. Хората, които ни посетиха, подаръците и посланията, които получихме, ни позволиха да говорим повече със сина ни за състоянието на неговия татко.

Служител на Lucasfilm донесъл подсигурен лаптоп в болницата, на който са гледали филма. Как им се е сторил филма, пациента и семейството му не са имали правото да кажат заради забраната за рецензии до седмицата преди премиерата. Филмът е изгледан в петък, на 29.11.2019г.

Ето и оригиналните туитове:

зточник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here