Дисни и Пиксар не спират да ни изненадва с все по-шантави сюжети и разкриване на светове, които дори най-развинтената фантазия не може да сътвори!

„Напред“ е изключително цветната и иновативна продукция, с която създателите на Университет на таласъми са решили буквално да ни потопи в една нова реалност, в която кентаврите боядисват стени, малки, симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

В новия трейлър на „Напред“ ставаме свидетели на бурната младост на главните герои – братя елфи, които са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им – жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота. Ще разполагатобаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар.

Дали мечтата им поне за малко, поне за последно, да видят пак обичания си баща и какво ще се случи в най-ексцентричната реалност, която сте виждали? Ще разберем този март в кината на 2D и 3D.

Кината ще бъдат обсебени от магически създания и непредсказуеми случки, а дотогава тръпнем в очакване и продължаваме „Напред“ към 6 март!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here