Двата филма за „Хелбой“ на реж. Гилермо Дел Торо са смятани за едни от най-добрите адаптации сред комиксовите такива. Режисьорът вкара много от уникалния си визуален стил в тях. Феновете искаха продължение, за да бъде затворена трилогията. Вместо това, получиха рестарт с Дейвид Харбър в главната роля. Ефектът от незавършената работа на Дел Торо е това, което актьора вини за провала на „Хелбой“ от 2019г.

 

 

 

 

 

 

Смятам, че филма се провали преди да започнем снимките. Хората някак не искаха да направим този филм. Хората се влюбиха в света на Гилермо Дел Торо и Рон Пърлман. Ние смятахме, че можем да му вдъхнем нов живот. А хората още в интернет ни показаха: „НЕ ПИПАЙТЕ ТОВА!“. Ние все пак направихме филма, който смятам за доста забавен. Хората бяха много против него. Това е тяхно право. Но аз си научих урока по много различни начини. – сподели актьорът

Дейвид се справи брилянтно с ролята, но филмът получи 17% одобрение в Rotten Tomatoes. В боксофиса нещата бяха още по-лоши, от световните си приходи той НЕ УСПЯ да събере $ 50 млн., какъвто всъщност бе бюджета на филма.

Откровенията на актьора лъснаха в събитие на живо, което той излъчи в официалната си страница в Instagram, тук.

Източник: Movie Web

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 8