Скъпи приятели,

Официално приключихме двадесет и осмият ден от тазгодишната ни кампания с „Часовници от кости“ на Дейвид Мичъл ! „Облъкът Атлас“ на реж. Лана и Лили Уашовски и Том Тиквер бе приет изключително противорчиво. При все това предходния роман на Дейвид Мичъл бе белязан от успеха на създателите на Матрицата и всяка следваща, негова книга винаги ще бъде рекламирана, с това… че той е авторът на „Облакът Аталс“. Това проработи и тук и сходния сюжет накара читателите да пожелаят книгата моментално! В рамките на деня ще проведем жребий и обявим победителя, на страницата на книгата тук:

„Часовници от кости“ на Дейвид Мичъл

Победителя ще получи съобщение от CINEBOOM на електронната поща, оставена при регистрацията! При непотвърдена награда повече от 72 часа след получаване на уведомителния e-mail, победителя я губи и ще бъде изтеглен нов.

Двадесет и деветият ден от нашата кампания е време за „Жертвите“ на Дейвид Балдачи.

Бившият полицай от Охайо Декър е включен в специален екип на ФБР заради своята феноменална памет и безпогрешна логика. Той и партньорката му Алекс Джеймисън отиват на гости при сестра ѝ в Барънвил, Пенсилвания.

Само няколко часа след пристигането си Декър се натъква на два трупа в необитаема къща…

click here

Виртуалната библиотека от „Месец на книгата 8“ те очаква на адрес: books8.cineboom.eu

Късмет на всички и днес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =