Скъпи приятели,

Официално приключихме двадесет и петия ден от тазгодишната ни кампания с „Терез Ракен“ на Емил Зола ! Копнеж и предопределна съдба, много любов, желание и трепет. Част от емоциите, които връхлитата главната героиня и читателя на книгата , през нейния път към истинската! Няма читател, който да не обича Емил Зола. Няма читател, който да не потъва в неговите истории. Всеки пожела тази книга. Практиески..ч всеки. В рамките на деня ще проведем жребий и обявим победителя, на страницата на книгата тук:

„Терез Ракен“ на Емил Зола

Победителя ще получи съобщение от CINEBOOM на електронната поща, оставена при регистрацията! При непотвърдена награда повече от 72 часа след получаване на уведомителния e-mail, победителя я губи и ще бъде изтеглен нов.

ден двадесет и седмиДвадесет и седмия ден от нашата кампания е време (освен за избори в България) за „Един нов свят“ или сбърканите истории на Disney.

Какво ли щеше да се случи, ако лампата не беше попаднала в ръцете на Аладин?

Това не е приказката, която познавате. Това е история за сила. За бунт. За любов. И за един детайл, който променя всичко.

click here

ВНИМАНИЕ!!! Време е да разкрием и втората книга изненада в „Месец на книгата 8: любов, мистерия и ужас“! Тя ни очаква в самия край на проекта и затваря целия цикъл от 31 книги. Това е книгата, която ще разиграем за първи път (в осем годишната история на кампанията) през месец НОЕМВРИ или иначе казано на 01.11.2019г. Коя е тя? Разбери ОТ ТУК!

Виртуалната библиотека от „Месец на книгата 8“ те очаква на адрес: books8.cineboom.eu

Късмет на всички и днес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 80