Скъпи приятели, ден седми

Официално приключихме осмия ден от тазгодишната ни кампания. „Подпалвачът“ на Торкил Дамхауг изненада и нас самите. Мистериозния му сюжет и младежки прочит на историята го превърнаха в истински хит, сред участващите в „Месец на книгата 8“?  По-късно днес ще проведем жребия и ще обявим победителя на страницата на книгата тук:

„Подпалвачът“ на Торкил Дамхауг

Победителя ще получи съобщение от CINEBOOM на електронната поща, оставена при регистрацията! При непотвърдена награда повече от 72 часа след получаване на уведомителния e-mail, победителя я губи и ще бъде изтеглен нов.

ден деветиДен девети е време за „Пазителят“ на Явор Веселинов!

Представете си, че сте на мястото на някое от тези дървета. Представете си как вашия живот преминава в съзерцание, без възможност физически да се преместите от това място и от своето дървесно тяло. Представете си, как усещате водата, която преминава през корените и стеблото, за да достигне до листата на вашето голямо дървесно тяло, докато вие се радвате на изгрева и очаквате залеза, и нощта – с вълните, чиито вибрации усещате с всяка клетка на хлорофила си, който ражда кислород и други молекули на любовта, които обменяте с дърветата и тварите на обширната планета.

click here

Виртуалната библиотека от „Месец на книгата 8“ те очаква на адрес: books8.cineboom.eu

Късмет на всички и днес!

2 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here