Скъпи приятели, ден седми

Официално приключихме деветия ден от тазгодишната ни кампания. „Пазителят“ на Явор Веселинов напълно очаквано затвърди предположенията ни. Българските автори СА обичани, българските автори СА търсени, българските автори СА четени. Интересът към книгата и броя участници надмина ВСИЧКИТЕ ни предварителни нагласи. По-късно днес ще проведем жребия и ще обявим победителя на страницата на книгата тук:

„Пазителят“ на Явор Веселинов

Победителя ще получи съобщение от CINEBOOM на електронната поща, оставена при регистрацията! При непотвърдена награда повече от 72 часа след получаване на уведомителния e-mail, победителя я губи и ще бъде изтеглен нов.ден десети

Ден десети е време за първата книга изненада, която преди точно 5 дни ви разкрихме. „Трансформирай себе си“ на най-успешния фитнес треньор в България, Страхил Иванов, е последното, което той е написал. Книгата е абсолютен бестселър по българските стандарти може да се мери с най-четените и търсени книги за последните години.

 „Трансформирай себе си“ представлява практическа енциклопедия в 5 части, които покриват всеки от най-важните аспекти при отслабване:

  • Мотивация
  • Хранене
  • Тренировки
  • Добавки
  • Рецепти

click here

Виртуалната библиотека от „Месец на книгата 8“ те очаква на адрес: books8.cineboom.eu

Късмет на всички и днес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here