Премиера в България: 09.11.2012г.
Световна премиера: 26.10.2012г.
Жанр: Екшън, Криминален
Продължителност: 101 минути
Формат: 2D
Сценаристи: Марк Мос, Кери Уилямсън
Режисьор: Роб Коен
В ролите: Тайлър Пери, Матю Фокс, Едуард Бърнс, Рейчъл Никълс, Сисили Тайсън, Кармен Ехойо, Джанкарло Еспозито, Джон Макгинли, Стефани Джейкъбсън, Вернер Ден, Жан Рено
Разпространител: Форум Филм България / Summit Entertaiment
Д-р Алекс Крос /Тайлър Пери/ е бивш вашингтонски детектив и психолог, който се е върнал към частната практика и консултира колегите си от ФБР.
Когато в случай, който разследва, се оказва по следите на Майкъл „Касапина” Съливан, познат и като „Пикасо” (Матю Фокс), Крос среща достоен и изобретателен противник.
Докато детективът разследва ужасните и садистични убийства, Съливан решава да му изпрати смъртоносно и твърде лично послание. Вбесеният Крос дава обет да открие убиеца, дори това да е последното, което ще направи в живота си. „Пикасо”, обаче, има остър и комбинативен ум и непрестанно се изплъзва, като в същото време тласка Алекс Крос да престъпи моралните граници, и като полицай, и като баща.
Приближавайки се все повече до убиеца, детективът стига до доказателство, сочещо към невъобразимо откритие – откритие, което може да промени всичко.
[tabs title=““ active=0 event=“click“]

[tab title=“Трейлъри“]
[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“]

Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]

Детектив Алекс Крос” стани следовател в новата игра на CINEBOOM и Форум Филм

Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]

Скоро[/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 5