В последните секунди на „Мандалореца“ сезон 2, зрителя бе изправен пред неописуем шок: Моф Гидиън (Джанкарло Еспозито) се появи от разрушен кораб и носеше Darksaber. Това е древно оръжие с дълбоки корени към културата на Мандалорците.

По време на премиерата на „Stargirl“ за Disney +, актьорът отговори на няколко въпроса, включително на това ДАЛИ е готов да размаха Darksaber.

Готов съм. Наистина съм готов. Мога да споделя, че унищожих няколко такива и момчетата от техническата част възкликваха, колко се потапям в ролята всъщност.

След това Еспозито задълбава още в „Мандалореца“ и неговата митическа страна.

Този сезон ще бъде наистина страхотен. Това е тоталния космически уестърн, който е изключително свързан с неща, които не виждаме и не разбираме. За създаването на своя свят Джордж Лукас е имал ментор- Джоузеф Кампбъл. Той се е фокусирал изцяло върху силата на митът и приключението на героя. Дали всяко едно от нашите пътешествия, не е пътешествието на героя? Ние имаме наши собствени препятствия за прескачане. Имаме собствена визия, която искаме да реализираме. Онзи ден си мислих за всички неща в живота ми, които не съм не съм реализирал. Ще съм разочарован, ако накрая се окаже, че НЕ СЪМ ги направил. Обратната страна на това е, че съм създал много от мечтите и копнежите ми. Ако пропусна няколко от списъка ми до края, едва ли ще съм чак толкова разочарован. Много хора обаче, все още не са отметнали 1-2 или 3 от своя списък.

Еспозито резюмира нещата подобаващо:

„Мандалорецът“ е сериал за потапяне в мита и приключението на героя, който ще пренебрегне всичко, за да служи. Обичам тази поредица. Наистина. Тя е новаторска по толкова много начини. Щастлив съм, че съм част от всичко това.

Джанкарло Еспозито се завръща заедно с останалите от актьорския състав на „Мандалореца“ със сезон 2 през октомври. Само по DISNEY +!

Източник: Coming Soon

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here