Намираме се насред потоп от филми за бялото превъзходство в съвременно общество. На фона на него идва трейлъра на „Skin“. Той ни дава първи поглед към Джейми Бел и неговата трансформация до неузнаваемост. Той е нео-нацист. Опитва се да намери пътя на изкуплението. Джейми Бел в първи Джейми Бел в първи

Момчета, като това, имат три опции: да умре млад, да прекара живота си в затвора или да започне да говори- споделя Майк Колтър („Люк Кейдж“).

Брион (Бел) е израснал в банда, символизираща бялото превъзходство. Сега той е възрастен. Има жена и деца. Опитва се да заживее нов живот. По-добър живот. Всекидневието му е съпътствано от въпроса дали някога ще намери изкупления за деянията от миналото му. Бандата обаче няма да му позволи да се измъкне, без битка.

По-рано тази година късометражния филм „Skin“, който също бе за бяло превъзходство, спечели Оскар. Режисьор бе Гай Натив. Той е режисьор и на „Skin“ с Джейми Бел. Джейми Бел в първи 

В поддържащи роли ще видим номинираната за Оскар Вера Фармига („Заклинанието„) и Бил Камп („Native Son“). Премиерата на филма е насрочена за 26.07.2019г.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here