Даниел Крейг се разголи за корицата на британското издания на „GQ“ за месец Април. Най-вероятно всички ще са приковали очи в кадрите, докато стане време за премиерата на филма през Ноември.

52 годишната звезда от Джеймс Бонд се появи без връхна дреха в месечното мъжко издание на списанието. Това се случи броени дни след обявяването на променената премиерна дата на „Смъртта може да почака“, с цели шест месеца, поради пандемията от вируса.

Кадрите на Лачиан Бейли виждат Крейг  в изключителна форма, подготвящ се за последното му превъплащение в ролята на Бонд за „Смъртта може да почака„. Събитията в него ще се случват 5г. след случилото се в „Спектър“ от 2015г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#Tuesday mood: working from home. LINK IN BIO to download our April issue, featuring cover star #DanielCraig now. 📸 @LachlanBailey // #GQ Editor @dylanjonesgq

Публикация, споделена от British GQ (@britishgq) на

Филмът ще дебютира по кината във Великобритания на 12.11.2020! Това са 14г. след дебютът на Крейг в ролята на Бонд в „Казино Роял“. Той е актьорът, задържал се най-дълго в тази роля в историята.

По отношение на разделянето му с Бонд, в списанието той споделя, че е Ок. Не смята, че ако е приключил Бонд кариерата си със „Спектър“, е щял да бъде ок.

Източник: Attitude

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 42