Критиците наричат новия филм на Дженифър Лопез „страхотно забавление“ и дори му предричат номинация за „Оскар“

Световната премиера на новия филм на Дженифър Лопез „Да свалиш Уолстрийт“ се състоя на престижния Международен филмов фестивал в Торотно (TIFF). Горещата латино дива, която е също толкова популярна в киното, колкото и на музикалната сцена, изгря на червения килим с ефектна златна рокля на Maison Yeya.

Дженифър ЛопезЛопез събра погледите на всички с екстравагантен клъч, обсипан с камъни Swarovski, който наподобява пачка стодоларови банкноти и перфектно кореспондира със сюжета на филма. В него група стриптизьорки решават да ограбят не кого да е, а акулите от Уолстрийт с измамна схема с кредитни карти.

На червения килим Дженифър Лопез беше в компанията на годеника си Алекс Родригез. На световната премиера на филма блестяха още звездите на Констанс Ву, Лили Райнхарт, Кики Палмър и Джулия Стайлс.

Вдъхновен от истински истории, Да свалиш Уолстрийт проследява живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт. Планът им изглежда привидно безобиден, докато нещата не се объркват напълно.

Филмът е вдъхновен от истински събития, описани от журналистката Джесика Преслър в специален материал в сп. New York. Критиците вече се изказаха особено ласкаво за филма на режисьорката и сценаристка Лорийн Скафария и дори се появиха коментари, че Да свалиш Уолстрит може да стане претендент дори за „Оскар“.

„Страхотно забавление“ – Скот Менделсон, сп. Forbes

„Сагата за стриптизьорките обирджийки на Джей Ло е порочно удоволствие“ – Бенджамин Лий, The Guardian

„Шеметно забавление, което отдава почит на женската сила„ – Бет Уеб, сп. Empire

„Вдъхновяваща бурлеска от хумор, находчив сценарий, An enjoyable, empowering extravaganza of physical humor, clever scriptwriting, мода и оскъдно облечени аутсайдери“ – Брайън Труит, USA Today

„Дженифър Лопез заслужава „Оскар“ за ролята си в изненадващия хит на фестивала в Торонто“ – Кристофър Кемпбъл, rottentomatoes.com

Операция ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ започва този петък, 13 септеммври само в кината.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here