Кой не иска да види Дженифър Лопез, Карди Би и Констанс Ву да танцуват на пилон?

Този септември група нюйоркски стриптизьорки решават да вземат съдбата си в свои ръце и да изиграят… Уолстрийт. ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ е вдъхновен от истински събития, описани от известната американска разследваща журналистка Джесика Преслър в сп. New York. Оригиналното заглавие на филма Hustlers взаимства и от легендарната верига стриптийз клубове на Лари Флинт – Hustler Club.

Да свалиш УолстрийтОбирджийската черна комедия събира около пилона любимата на поколения фенове Дженифър Лопез, Констанс Ву, суперзвездата Карди Би, Джулия Стайлс, актрисата и певица Кики Палмър, Лили Райнхарт и хип-хоп сензацията Lizzo.

Да свалиш УолстрийтКакто може да се очаква от толкова талантлив и ексцентричен актьорски състав, предстои ни да видим много горещи сцени от стриптийз клубовете на Ню Йорк, но и нещо много повече.

След като осъществяват привидно добре замисления си план да свалят брокерите от Уолстрийт и да вземат това, което смятат, че заслужават, момичетата се отдават на луксозен живот и безкраен купон. Когато си бивша стриптизьорка и успееш да отмъкнеш хиляди долари от омразните банкери, не очакваш някой от тях да се оплаче, нали? Докато всичко излиза от контрол, разбира се.

Дженифър Лопез, която е в главната роля на стриптизьорката Рамона, а също и изпълнителен продуцент на ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ, споделя пред Джими Фалън, че е много развълнувана публиката да види филма през септември.

„Това е една истинска история за човешката природа, както и за алчността и отчаянието и какво правят хората, когато са в тяхната власт.“

Операция ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ започва на 13 септември. Разпространява Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 − 62 =