На 13.03.2020г. Джерард Бътлър изкрещя незабравимата си реплика от култовия „300“ на реж. Зак Снайдер. Това се случи при запалването на Олимпийския огън в Гърция, по случай летните Олимпийски игри през 2020г. Е, те вече са отложени с цяла година, но случката предизвика приятно усещане в кино средите по целия свят.

Много спортни и културни събития по света бяха отменени поради пандемията с коронавируса и преди броени дни Олимпийските игри в Токио, планувани за лятото на 2020г., също паднаха в капана на заразата.

Историческата традиция за Олимпйските игри е паленето и пренасянето на огъня. Събитието започва в родното място на историческото, спортно събитие в Гърция. След това огъня се пренася през целия свят, докато стигне до държавата домакин на игрите. Запалването на огъня често е съпровождано с присъствие на много знаменитости, които да изпълнят ритуала.

В Спарта, звездата от „300“ Джерард Бътлър бе натоварен със задачата да носи олимпийската факла и да извика незабравимата реплика от филма, „Това е Спарта!“. Останалата част от Олимпийското предаване на огъня е отменено, поради проблемите с коронавируса. Вижте видеото, в което Джерард Бътлър пали Олимпийския огън и го носи:

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 43