Звездата от „Отмъстителите“, Джеръми Ренър, е поискал намаляване на изплащаната от него издръжка за дете. Причината е, че коронавируса е повлиял сериозно върху неговите приходи.

Пандемията с вируса има унищожителен ефект върху световната икономика. Много останаха без работа. Много бизнеси по целия свят затвориха за да се спре разпространението на заразата. Джеръми Ренар е един от много, чиито приходи са силно засегнати от случващото се. Резултатът е на лице- той търси начини за намаляване на разходите си.

TMZ са получили достъп до документи, попълнени от актьора в понеделник, 23.03.2020г. В тях звездата от „Отмъстителите“ моли съдията да редуцира сумата по издръжката, която той плаща на бившата си съпруга Сони Пачеко, за тяхното дете. Актьорът е обяснил в документа, че той е завършил работата по „Отмъстителите“, но проектите за 2020г., в които е трябвало да участва са или отложени или изобщо отменени и НЕ ОЧАКВА, до края на годината това да се промени.

Сумата, която той плаща всеки месец за издръжка е $30 000, за да може бившата му съпруга да се грижи за дъщеричката им Ава. Няма детайли за това КОЛКО е искал да бъде намалена издръжката, но думите гласят, че „разумните нужди“ на дъщеря му са около $ 11 000 на месец.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here