През 1999г. Уашовски промениха лицето на Холивуд завинаги. Научнофантастичната дистопия  „Матрицата“ и визията им за бъдещето създадоха преломната система „време за куршуми“ която бе копирана стотици хиляди пъти след това.

В интервю с Comicbook, Хеник подсказа, че Уашовски има нов стил на заснемане, който ще промени начина за създаване на кино ОТНОВО. Ще го видим в „Матрицата 4“. Това ще дойде, като следствие на могъщия оттенък, който дадоха първите три филма върху киното от „време за куршуми“ през „burley browl“ та чак до вдъхновения от Хонгконг екшън.

Ето какво сподели Хенуик:

Има моменти на снимачната площадка, в който двамата с Яха Абдул Матеен II се споглеждахме и просто се впускахме в нещата. „Матрицата 4“. Онези „ощипи ме“ моменти … O да. Лана Уашовски прави някои наистина интересни неща в технологично отношение. Начина ми напомня на времето, когато тя създаде онзи непоправим стил на заснемане на първата Матрица. Смятам, че тя ще промени индустрията отново с този филм. Има едни платформи за камери, каквито никога до сега не сме виждали да се използват. Предполагам, че това е всичко, което мога да ви кажа за сега.

Премиерата на „Матрицата 4“ е насрочена за 22.12.2021г.

Източник: SlashFilm

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 41 = 44