Джоди Лин О‘Кийф е една от най-популярните актриси в САЩ, като участва с епизодични роли и в сериали, като „Двама мъже и половина“ и „Теория за големия взрив“

Джоди Лин О‘КийфБезчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата жена в „Бягство от затвора“, която феновете едновременно мразят и обожават. Актрисата идва у нас по покана на Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава автографи и ще се снима с фенове и през двата дни. На 15 септември Джоди ще има и собствен Q&A панел на главната сцена, в който ще разкаже за незабравимите участия в популярните у нас „Бягство от затвора“, „Дневниците на вампира“, „Двама мъже и половина“, „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“.

Джоди Лин О‘КийфРолята на Гретчен („Бягство от затвора“) се оказва истинско предизвикателство за иначе добрата и мила Джоди Лин О‘Кийф, на която ѝ се налага бързо да влезе в обувките на лошото момиче и да се превърне в заплахата на малкия екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на доктор Джо Лафлин в „Дневниците на вампира“, покорил предимно сърцата на момичета и жени по цял свят.

Джоди Лин О‘КийфДжоди се появява и в комедийния сериал „Двама мъже и половина“ в ролята на Изабела – едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което успя да уплаши дори Бърта. Запомнящи са и епизодичните ѝ участията в „Теория за големия взрив“ и „Дарма и Грег“ по покана на великия сценарист и продуцент Чък Лори.

Спечели пропуск за Aniventure Comic Con 2019

Тази година в рамките на Aniventure Comic Con ще дебютират и някои от най-очакваните заглавия на книжния пазар за 2019 година. Сред тях е нашумялото фентъзи „Софийски магьосници“, чиято трета част „Вещиците от Витоша“ ще бъде ексклузивно представена от автора Мартин Колев на 15 септември от 11:20 в зала 4.

В същия ден от 15:00 часа на сцената ще излезе и създателят на родния супергерой Просто Спас/ Just Spas, който ще представи втора част на комикса си. След блестящия миналогодишен успех, киселият заек се забърква в нови приключения с мечока Борал и вълка Страхил. Един изцяло нов проект също ще изгрее именно на Aniventure Comic Con.

Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и легендарният Петър Станимиров – художник добре познат на 80-те с популярното списание „Дъга“, ще представят съвместния си комикс „Седем градски гряха“. Може би най-дръзкото творение на българската попкултура обединява седем независими комикс истории, в които изкушението и грехопадението триумфират. Премиерата ще бъде на 14 септември от 11:20 в зала 4. Всички заглавия ще бъдат достъпни по книжарниците едва след края на фестивала.

За повече информация: www.comiccon.bg  и www.aniventure.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 4