Премиерата на „Нито звук 2“ е отложена за неопределен период от време. Ще го видим на по-късен етап, но Джон Кразински подчерта: „Исках всички да могат да гледат филма заедно!“. Ранните реакции към филма со повече от добри. Той от своя страна плени всички с тишината си през 2018г.

Сега Кразински споделя, че вече има идеи за „Нито звук 3“. Той има готови записки за посоката, в която да продължи след втория филм.

Интересното е, че не бях мислил за втори филм, когато правех първия. Но все пак имах тези въпроси, докато го снимах. Показах огъня в далечината в първия филм и си мислех, колко прекрасно ще е да имаме възможност да изследваме, къде биха ни завели те? Кой е зад конкретния огън от другата страна? Никога не съм мислил, че ще има продължение. Когато всъщност се върнах, за да го напиша, започнах с огньовете. Този път, когато се появеше въпрос от сорта на „Как би изглеждало това по-напред в историята?“, започнах да си го записвам. Така се подготвих за за евентуален трети филм.

Режисьорът е споделял идеи за потенциален трети филм и как той би се включил във вселената. Той вижда трилогията, като най-естественото развитие на ужасяващия свят, който е създал. Той сподели също, че главната актриса Емили Блънт (негова съпруга в живота) е сравнила поредицата му с поредица от книги. Според нея „Нито звук 2“ е втората от една история в три части.

Източник: Movie Web

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 1