„Мандалореца“ сезон 2 ще ни даде завръщането не само на Бебе Йода. В него се завръща и друга Междузвездни Войни икона: Джордж Лукас.

Не, няма да го видим пред камерата, но той е присъствал на снимачната площадка и дори си е позволил да даде съвети на режисьора Дейв Филони.

Той притискаше Дейв, по отношение на това колко подготовки е правил и колко бързо е снимал. Винаги го притискаше да действа по-бързо. Той бе, като треньора в ъгъла на боксов мач, но винаги с блясък в очите. – сподели създателя на поредицата Джон Фавро пред Entertainment Weekly

Възможно е никога повече да не видим Джордж Лукас зад камерата на Междузвездни войни отново и това да е един от последните пъти, въобще. Едно е сигурно, на него продължава да му пука за това, което някога създаде.

Това не е първия път, в който Лукас е в контакт с Филони за най-големия сериал по Междузвездни войни. Той даде дори собственото си мнение за „Мандалореца“.

Направи комплимент. Смятам, че му хареса сериала и веднъж каза, че сега има възможност да го гледа, като фен, като зрител. Даваше ми насоки, особено преди да заснема нещо. Колко подготовка да направя в рамките на един ден, споделяше идеи как да покрия конкретна сцена. – разказва Филони пред The Hollywood Reporter

Източник: GamesRadar.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here