Повече от година след края на „Игра на тронове“ сме! Създателите на сериала вече си позволяват да говоря за продукцията, завладяла целия свят. Чухме коментари за отсъствието на Laty Stoneheart, която е централна в книггите но отсъства в сериала. Сега е време да чуем, какво мисли Джордж Р.Р. Мартин за най-малко любимата му сцена от всичко видяно.

Вече в главата ви сигурно е пълно с идея. Когато Дани се обърна срещу Вестерос? Смъртта на Церсей и Джейми? Всъщност- нито едно от двете. За да намерим най-малко одобряваната от автора сцена, трябва да се върнем назад към сезон 1.

Най-малко любимата ми сцена от всички осем сезони е в сезон 1, когато наистина ни свърши бюджета. Крал Робърт тръгна на лов. Четирима ходят пеша през дърветата и носят копия. Робърт, Рентли и…В книгата, Робърт отива на лов и преживява жесток сблъсък с глиган. Връщат го обратно и той умира.

Така и не направихме сцената с лова. Знам как се прави кралски лов- стотици статисти, павилиони, ловци, кучета, рогове…Няма да тръгне през гората с трима приятели с копия и да се надява да срещне глиган. Тогава обаче, нямаше как да си позволим коне, кучета или павилиони.

Ето я! Сцената, която авторът на книгите харесва най-малко, поради липса на бюджет. След изключителния успех на сериала, бюджета растеше в геометрична прогресия непрекъснато и станахме свидетели на едни от мащабните битки в телевизионната история.

Сериал-предистория по „Игра на тронове“ е в процес на разработка от HBO!

Източник: GamesRadar

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 38