Джуд Лоу реагира на уволняването на Джони Деп от предстоящия „Фантастични животни 3“. Ще има пет филма, развиващи се десетилетия преди събитията в поредицата „Хари Потър“ и завръщането на Лорд Волдемор.

Всички вече говорят за проблемите около филма- спирането на продукцията заради Covid-19, проблемите на Роулинг и трансфобските и коментари, уволняването на Деп. Джуд Лоу обаче приема нещата не чак толкова зле. Той сподели, че е нает да изиграе определена роля и всички неща около нея, са работа на студиото. Той не е против, но не е и за уволнението на Деп.

Това е един огромен филм. Има много слоеве в него. Вероятно това е един от най-големите филми, по които някога съм работил. В такава ситуация се осланяш на студиото. Това е всичко, което можеш да направиш. Трябва да си на линия и да си изиграеш ролята.

Истината е, че ако бе заел страна в коментара си, той сам щеше да се оплете в скандал, от който кариерата му няма нужда. Някои фенове със сигурност ще го упрекнат, че не е защитил колегата си. А трябвало ли е?!

Във „Фантастични животни 3“ очакваме да видим развитие на отношенията между Джуд Лоу (професор Дъмбълдор) и новия Гринделвалд, които са далеч повече от братски…

Източник: ScreenRant

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4