Премиера в България: 10.05.2013г.
Световна премиера: 10.05.2013г.
Жанр: Приключенски, Драма
Продължителност: 98 минути
Формат: 2D
Сценарист: Кирил Станков
Режисьор: Кирил Станков
В ролите: Параскева Джукелова, Касиел Ноа Ашер, Яна Титова, Ованес Торосян, Филип Аврамов, Ицхак Финци, Стефан Щерев, Полин Лалова, Димитър Терзиев, Кирил Ефремов
Разпространител: А Плюс Синема / Гала филм

Приятелките Ана и Джу решават да се отправят на лудо пътешествие, за да си припомнят хубавите летни дни и да посрещнат „Джулай морнинг“ на морския бряг. По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва – стари приятели, вълнуващи нови познанства и безкрайни нощи край лагерния огън.
Идилията е разрушена, когато местен полицай ги моли да напуснат плажа, а нахални мутри и незабравени конфликти помрачават почивката им. Последният пирон в ковчега е млада жертва на трафик на хора, която трите жени се опитват да спасят от бандитите. Останали без защитата на закона, от тях самите зависи дали ще позволят да бъдат жертви, или ще поемат справедливостта в свои ръце. За голямо нещастие на мутрите, избират второто.

[tabs title=““ active=0 event=“click“] [tab title=“Трейлъри“] [/tab]
[tab title=“Галерия“]


[/tab]
[tab title=“Новини“]Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]Скоро[/tab]
[tab title=“Рецензии“]Скоро[/tab][/tabs]

1 коментар

  1. е тоя сюжет звучи като кецове.Щеше ми се за такова заглавие да е по-различно.Но пак е добре че ще има филм макар и не свързан толкова с джулая.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 4