Актьорът Джуси Смолет е посещавал гей-саумна с един от атакувалите го в началото на 2019г.

Според източника ни, бившия актьор от „Империя“ е имал сексуална връзка  него. Припомняме ви, че Джуси Смолет бе вързан и бит през зимата в началото на миналата година. В последствие бе признат, че сам е организирал покушението над себе си.

Джуси Смолет и Амбимбола „Абел“ Осундаиро често са купонясвали заедно и са ходили на гей-сауна в Чикаго.

Двамата често посещаваха известната гей-сауна в Чикаго. Тя е предпочитано място за чернокожите гей-мъже. На влизане са показвали документ за самоличност. Трябва да има записи от посещенията им.

Ако се доберат до тези записи, те биха били част от доказателствения материал по делото, твърди източника.

Абел и брат му Ола бяха обвинени за покушението срещу Смолет през Януари 2019г. Актьора твърди, че то е било продиктувано от омраза на расова и сексуална основа.  След случката той постъпва в болница.

През февруари на 2020г. му бяха повдигнати 6 нови обвинения за подвеждане и лъжесвидетелстване пред полицията. Той пледира- невинен.

Братята вече са отричали, че са гей. Започнаха дело срещу адвокатите на Джуси за твърденията, че са имали връзка.

Делото бе отменено през Март. Братята споделиха, че живота им и този на семействата им са поставени на риск пред институциите. В Нигерия (те са от там) има стриктен закон, криминализиращ хомосексуалността.

Смолет твърди, че всичко е добре планирано за да загуби работата си в „Империя“ и кариерата на млада, изгряваща звезда в развлекателната индустрия!

Източник: Attitude.Co.Uk

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 94