Всички обвинения срещу Джуси Смолет от хит поредицата на телевизия Fox– „Империя“, бяха свалени по-рано тази вечер.Джуси Смолет е невинен

На излизане от съдебната зала в Чикаго 36 годишният актьор прочете бележки, които сам бе написал:Джуси Смолет е невинен

Преди всичко искам да благодаря на семейството и приятелите ми, хората в Чикаго и в цялата страна, които се молиха за мен, подкрепяха ме и ми показаха толкова много любов. Никога няма да разберете, колко много е означавало това за мен. Винаги ще бъда благодарен. Аз бях искрен и постоянен във всяко едно отношение от ден първи. Нямаше да бъда син на майка ми, ако бях способен дори на една капка от това, в което ме обвиняваха. Това бе изключително труден период за мен. Честно- това бе най-отвратителния момент в целия ми живот. Аз съм мъж на вярата, познавам своята история и не бих превел семейството ми, нашия живот и нашето движение през този пожар. Не бих го направил!

Искам да благодаря на правния ми защитник от дъното на душата си. Искам да благодаря и на щата Илинойс, за това, че постъпи по правилния начин. Сега не бих искал нищо различно от това, да се върна на работа и да продължа с живота си. Но не ме разбирайте погрешно- ще продължа борбата си за справедливост и равенство за маргинализираните хора навсякъде.Благодаря ви отново за подкрепата, за вярата и благодаря на Бог.

Джуси Смолет е невинен
Mandatory Credit: Photo by Paul Beaty/AP/REX/Shutterstock (10168245d)
Actor Jussie Smollett talks to the media before leaving Cook County Court after his charges were dropped, in Chicago
Jussie Smollett, Chicago, USA – 26 Mar 2019
Адвокатът на Смолет, Патрисия Браун Холмс също даде изявление:Джуси Смолет е невинен

Днес всички обвинения срещу Джуси Смолет бяха свалени и досието му бе изчистено. Джуси бе атакуван от двама човека, които не е могъл да разпознае на 29.01.2019г. Той бе жертва, превърната в хищник в следствие неправилни бележки, изнесени в публичното пространство, за пришпорване на съдебната система.

Джуси и много други бяха наранени от тези неосмислени действия. Цялата тази ситуация напомня, че не трябва да се опитваме да докажем случай в съда, базирайки се на общественото мнение. Това е погрешно. Това е напомняне, че жертвата заслужава чест и уважение.

Джуси е успокоен , че ситуацията остава зад гърба му. Той няма търпение да се завърне към семейство, приятели и кариера.

Не закъсняха реакциите на 20th Century Fox и сценаристите на „Империя“. Вижте ги:

Семейството на Смолет също излезе с изявление:

Нашия син и брат е невинен мъж. Неговото име и характер бяха неправомерно опетнени. Джуси е син, брат и партньор, шампион за човешки права и нежна душа. Той не е способен на онова, в което го обвиняваха. Той бе жертва на нападение, за което бе неправомерно обвинен след това. Днес правдата възтържествува. Всички обвинения са свалени и досието му е изчистено. Много бързаха да съдят, преди да чуят реалната истина. Благодарни сме, че истината в крайна сметка излезе наяве. Нямаме търпение да има правда и реалните хищници да понесат наказанието, което заслужават. Благодарим на Бог и съседите ни, че бяха до нас през този труден период. Джуси Смолет е невинен

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 45