Бившата звезда от хит сериала „Империя“ ще направи своя режисьорски дебют с филмовата адаптация на „B-Boy Blues“. Едноименния роман Джеймс Ърл Харди е от 1994г. Продукцията е продуцирана чрез Super Massive Movies, компанията на Джуси Смолет.

Продукцията по филма стартира на 17.10.2020г. Тя е съфинансирана от Томас Уилсън, инвеститор от Кливлънт, който подпомага независими ЛГБТИ+ продукции. Смолет продуцира, заедно с Харди, Франк Гатсън, Сампсън Макормик и Мада Хил Скот.

„B-Boy Blues“ е история развиваща се насред ЛГБТИ + общността. 27 годишния журналист Мичел Крофорд и 21 годишния колоездач Рахейм Ривърс се срещат в гей бар в Грийнуич Вилидж през лятото на 1993г. Ривърс е познат, като „B-boy“ или мъж с твърда външност. Крофърд се запознава с и научава, че въпреки външността му, той е грижовен баща на 5 годишен син. Зад гърба си обаче Ривърс има история от насилие.

Смолет получи световна слава с ролята на Джамал Лайън в хит сериала Империя на телевизия FOX. Въпреки, че „B-Boy Blues“  е режисьорския му дебют на пълнометражен филм, той вече е режисирал два епизода от „Империя“.

Поредица от скандали нападнаха Смолет, след евентуална атака от омраза срещу него в Чикаго в началото на 2019г. Съмнения, че тя е инсценирана се породиха и започнаха поредица от дела. Продължават и в момента.

Източник: Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 65