Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак  Дисни Ченъл този

Дисни Ченъл тозиВ училище нова ученичка на име Кагами привлича вниманието на Ейдриън, нещо което Маринет бързо забелязва. Самата Маринет пък среща Лука, който може да всее смут в сърцето ѝ. Тя се запознава и с Пазителя на Чудотворците, Мастър Фу, и научава за съществуването на други Чудотворци. Благодарение на тях тя ще може от време на време да се възползва от помощта на други супергерои, които тя ще избира за особено трудни мисии.Дисни Ченъл този

Накрая тя открива, че Хокмот има ужасен план, за който работи много дълго време и е решен да изпълни, за да победи Черния котарак и нея! Как ще се справят Маринет и Ейдриън с всички тези нови емоции? И ще успеят ли Калинката и Черният котарак да спрат Хокмот да осъществи злия си план?Дисни Ченъл този

Гледайте нови епизоди от 10 септември, всеки делничен ден от 16:30 часа.

Кейси под прикритие: Сезон 3 Дисни Ченъл този

Зендая играе ролята на 16 годишната Кейси, която научава, че родителите ѝ са шпиони и очакват от нея тя да стане една от тях. Тя трябва да се справи с живота на шпионин, както и с проблемите и капаните, съпътстващи живота на един тийнейджър.

Очаквайте нови епизоди всеки делничен ден от 19 септември в 19:00 часа. 

Героичната шесторка: Завръщането на Беймакс

Дисни Ченъл този
 

Любимият надуваем Беймакс се завръща с другите герои от филма „Героичната шесторка“ в забавно и вълнуващо анимационно приключение, проследяващо живота на героите след филма.

Не пропускайте специалния епизод в петък, 28 септември. 

Празнични герои: Състезание Дисни Ченъл този

Серията от програми, включващи най-големите звезди на Дисни Ченъл продължава през делничните дни от 7:40 часа, с епизоди от любимите сериали: Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Приключенията на Рапунцел и разбойника, Спайдърмен, Магьосниците от Уейвърли Плейс, Хотел Трансилвания, Наръчник на геймъра за почти всичко.

Сега, след като вече знаем кои са героите на Дисни Ченъл, остава да разберем кой е шампионът. Присъединете се към нас и вижте как героите се изправят един срещу друг в голямата битка.

Гледайте любимите си герои всеки ден от 07:40 часа. 

Вампирина: Сезон 1

Дисни Ченъл този
 

Базиран на книгите за Вампирина, анимираният сериал показва живота на вампирското момиче Вампирина, чието семейство се мести в Пенсилвания, за да управлява къща за гости за духове и таласъми. Вампирина е изправена пред радостта и изпитанията, които съпътстват едно ново дете в града. Това включва създаване на приятелства и ново училище в човешкия свят. По пътя си тя научава, че може да е по-лесно да се опитва да прилича на връстниците си, но е по-ценно да се радва на качествата, които правят всеки индивид уникален.

Проследете приключенията на Вампирина всяка събота и неделя от 06:30 часа. Дисни Ченъл този

Още любопитна информация за продукциите на телевизията намерете в тяхната секция в cienboom!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − = 74