HBO публикуваха трейлър за документалния Игра на тронове. Филмът е озаглавен „The Last Watch“. Сред кадрите ще видите четенето на сценария на масата. Ще видите как Кит Харингтън се разплаква повече от веднъж. Ще видите и бърз поглед към последния кадър на (потенциален спойлер, ако искаш да прочетеш на кого, маркирай текста до края на изречението) Емилия Кларк в поредицата.Документалния Игра на тронове

Телевизията създаде двучасовия филм, който да ви потопи зад кулисите на последния епизод. Той е създаден от британския творец Джийн Финли.

Ето какво казват от HBO за филма:

Потопете се в кал и кръв. Вижте сълзите и триумфът от предизвикателството да вдъхнеш живот на света на Вестерос. В истинско студио. С паркирани коли в Северна Ирландия. Това е много повече от един създаден документален филм. Това е забавна, сърцераздирателна история. Тя е разказана с умиление и интимност. Тя ще ви покаже сладко-горчивото удоволствие да създадеш един свят и след това да трябва да се сбогуваш с него.

Документалния Игра на тронове- The Last Watch идва по HBO на 26.05.2019г. Точно седмица след финалния епизод на „Игра на тронове“ сезон 8.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here