Ендевър Морс от „Ендевър“

Английският актьор Шон Еванс отново е в най-популярния образ от кариерата си като детектив Ендевър Морс. Новата трилогия, заснете в и около Оксфорд, Англия, бележи ново десетилетие и време на промяна за Ендевър и колегите му. В зората на време на повече права за жените, социален прогрес и научен подем, 1970-та в Оксфорд започва с откритието на мъртво тяло, захвърлено в канала.

Сезон 7 на „Ендевър“ дебютира по Epic Drama на 22 юни от 22:00 в три поредни дни. В „Лятото на детективите“ повторението е от 4 юли, събота, в 20:30, следвано от епизод 2 в понеделник, 6 юли, от 22:00.

Гереон Рат от „Вавилон в Берлин“

Берлин през 20-те години на 20-и век е дом на талантливите, амбициозните и суетните. Това е и времето на организираната престъпност и политическия екстремизъм.

Гереон Рат, полицейски служител от Кьолн (в ролята Фолкер Брух) е нов в отдела за борба с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да изглежда спокоен и искрен, той носи голям товар. Отделът се управлява от Бруно Волтер, чиито тайни мотиви се превръщат в заплаха. Между двамата мъже е Шарлът – интелигентна млада жена, принудена да води двойнствен живот.

От вторник, 7 юли, всяка делнична вечер след 23:30

Дарио Малтезе от „Малтезе: Детективът на мафията“

Развиващ се през 1970-те, този разказ за корупция, власт и лична вендета е с актьора Ким Роси Стюарт в главната роля като полицейския детектив Дарио Малтезе, който се завръща в Сицилия за сватбата на приятел от детство си и се оказва въвлечен в случай с убийство. Вдъхновен от времето на кървавото управление на сицилианската мафия сериалът в осем части „Малтезе: Детективът на мафията“ разказва за битката на един мъж с Коза ностра.

От четвъртък, 9 юли, в 22:00.

Матео Нунез от „Ръката на Ла Гардуня“

Във втори сезон, Севиля се е възстановила и остава икономическата столица на Западния свят, като задържа монопола си върху търговията с Индиите. С увеличаването на града до исторически рекордни нива, управниците му не успяват да осигурят жителите. Една от мафиотските организации, Ла Гардуня, завзема бизнеса с проституция, продажба на алкохол и черния пазар на храни. Матео Нунез (в ролята Пабло Молинеро) е изцяло в неведение за ситуацията в Севиля и сам едва свързва двата края в Тиера де Фуего, в Новия свят. Когато, обаче, получава вест от Тереса, той е принуден да се завърне.

От четвъртък, 9 юли, след 22:30

Кевин Коркоран от „Ченге“

В завладяващата криминална драма, ирландско-американският детектив Кевин Коркоран (в ролята Том Уестън-Джоунс), бивш боксьор, се завръща от Гражданската война и открива, че жена му е отвлечена, а дъщеря му е мъртва. Работейки в скандално известния квартал „Файв Пойнтс“ в Ню Йорк, той се опитва да разбере какво се е случило със семейството му. Двама приятели от войната – своенравният син на богат индустриалец и талантлив афроамерикански лекар, с когото крият обща тайна – му помагат в търсенето на истината.

От 10 юли, всеки петък в 22:00, двоен епизод

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 2