Дуейн Джонсън изненада дългогодишния WWE служител Бруно Лауер с чисто нов пикап. Лаурел е бил страничен мениджър на ринга в началото на 90-те години на миналия век. Той е помогнал на Скалата в годините, преди да се превърне в професионален кечист. Сега за да му се отплати за щедростта, Джонсън подари на Бруно чисто нов Ford F-150 и резултата бе споделен в Instagram.

В обяснението към видеото, Дуейн Джонсън споделя цялата история около приятелството им. Като дете той и майка му са били изгонени от Хавай. Джонсън е изпратен в Нешвил, Тенеси, за да живее с баща си. Както той споделя, плановете са се променили. Разбрал е, че не може да живее с баща си. Казано му е било да живее с Бруно в малка стая на място, наречено Alamo Plaza Мотел.

Бруно можеше да каже, по дяволите, НЕ! Няма да взема някакво хлапе, което не познавам. Но не го направи. Той ме взе и ние станахме приятели до живот. 9 години по-късно, когато имах в джоба си $7, започнах моята кариера в професионалния кеч в Мемфис, Тенеси. Тогава отново нямаше къде да живея и Бруно ме взе в своята каравана, докато си стъпя на краката. Когато бях 15 годишен той ми даде последните си $40, за да си купя кола.

Честита Коледа, Бруно. Помогна ми да си купя моята първа кола и реших, че мога да върна услугата, като ти купя чисто нова. Обичам те братко. Твоята доброта и сърце ми помогнаха да променя траекторията на живота си.

Подаръка е даден на снимачната площадка на документалния сериал „Young Rock“, който ще проследи младите години на мъжа, който ще постигне истинска слава в професионалния кеч и ще се превърне в най-високоплатения актьор в Холивуд. Премиерата ще бъде през 2021г. по NBC.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от therock (@therock)

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =