Снимките на „Фантастични животни 3“ най сетне започнаха след дълго отлагане. Звездата Еди Редмейн сподели детайли около предизвикателствата да се снима по време на Пандемия.

Към него в актьорския състав ще се завърнат Джони Деп, Катрийн Уотърсън, Джуд Лов и Езра Милър. Дейвид Йейтс отново сяда на режисьорския стол, след като се справи така успешно с първите два филма от поредицата. Самата Роулинг е помогнала в писането на сценария.

Първия филм бе изключителен хит. Втория се сблъска с критическо и боксофис разочарование. Може би от там забавянето около третия филм, бе толкова голямо.

Това ще бъде средния филм от франчайз, за който са планувани пет такива. Първата спирка на продукцията бе поради нужда сценария да бъде доизгладен. След това снимките се очакваше да стартират в Лондон, но поради пандемията и този път последва отлагане. Забраната падна през Май и продукциите можеше да започнат снимките отново. „Фантастични животни 3“ продължи да бъде в изчаквателна позиция.

Сега, Еди Редмейн лично потвърди, че снимките вече са започнали преди буквално две седмици. Стриктния здравен протокол е на лице и ето какво мисли звездата в тази връзка.

„Това е новото нормално. Често тестване, маски. Чудя се дали маските биха се отразили на креативността по някакъв начин. Може и да е малко невежо, но нужно ли е да комуникираме за да приемаме искрата един от друг? Успокояващото е, че това е различен процес. Продължава да е вдъхновяващо и да кара всеки да работи на върха на силите си.“

Сюжета продължава да е голяма тайна. След разочарованието от втория филм, увереността на Еди Редмейн в третия подсказва, че нещата някак са се понаредили… Хари Потър е най-доходоносния бранд на Warner Bros, за това те ще направят всичко по силите си, за да коригират посоката. „Фантастични животни 3“ дебютира на 12.11.2021г.

Източник: ScreenRant

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here