Вижте кой спечели копие на романа от „Месец на книгата 2: Филмови адаптации“ ТОЧНО ТУК 

ГОДИНАТА Е 1818. – ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН е ловец на ВАМПИРИ, които в продължение на повече от 250 години процъфтяват из сенките на Америка.

Индиана, 1818 г. Лунната светлина огрява едностайна колиба в гората, където деветгодишният Ейбрахам Линкълн е коленичил до леглото на болната си майка. Тя страда от нещо, което наричат „млечната болест“. – Момчето ми – прошепва тя, преди да умре. Едва по-късно покрусеният Ейб ще научи, че фаталната болест на майка му всъщност е дело на вампир. Когато разбира истината, младият Линкълн ще отбележи в дневника си: „Оттук насетне животът ми ще бъде посветен на неуморно самоусъвършенстване и неотслабваща вяра. Ще се превърна в господар на ума и тялото си. И всичко това с една-едничка цел…“ Надарен с легендарния си висок ръст, със силата и умението да върти брадвата, Ейб тръгва по пътя на отмъщение, който ще го отведе до Белия дом.

Макар Ейбрахам Линкълн да е възхваляван заради факта, че спасява Съединените щати и освобождава милиони роби, благородната му борба срещу силите на немъртвите остава в сянка в продължение на стотици години. Или поне докато Сет Греъм-Смит не се натъква на Тайният дневник на Ейбрахам Линкълн, превръщайки се в първия жив човек, чиито очи са имали щастието да го прочетат след повече от 140 години. Като се опира на фактите от дневника, с грандиозния биографичен стил, използван от Дорис Киърнс Гудуин и Дейвид Маккъла, Смит за пръв път реконструира истинската житейска история на най-великия американски президент – и едновременно с това разкрива мрачната история зад кулисите на Гражданската война и ролята, която вампирите изиграват в зараждането, развитието и избегнатата на косъм гибел на американската нация.

„Ейбрахам Линкълн – Ловецът на вампири“ е на книжния пазар благодарение на Издателство „Вакон“, а откъс от нея можете да прочетете ТУК, където имате възможност и да поръчате книгата.

4 коментари

  1. Имам ли въобще някакъв шанс да спечеля нещо или само ей така участвам, за да запълня мястото, а вие си ги давате на приятели и познати на фирмата?
    Вече 18-ти ден…НИТО ЕДНА КНИГА! Не вярвам да съм ЧАК ТАКЪВ карък….

    • Разбира се, че имаш шанс. Имаш шанс всеки ден, имай предвид, че регистрациите варират от 250 до 400 за всяка от книгите. Статистики и равносметка, ще направим в края на инициативата.

  2. Защо не публикуване имената на печелившите, тъй като и аз участвам от известно време, а няма никаква обратна информация колко хора са дали правилни отговори и т.н.

    • Ако прегледаш първите публикации с печелившите, ще видиш, че сме давали информация за общ брой регистрации, правилни отговори… Всеки ден. Цифрите са приблизителни, защото не сме успявали да броим отделно всеки глас и да го филтрираме. След това започпнаха злобни реакции, как цифрите били все едни и същи и как не били реални. Просто решихме да не всяваме смут вече….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here