Взирането през прозореца и пийването същевременно, не завършиха добре за Розамунд Пайк в „Не казвай сбогом“ и Емили Блънт в „Момичето от влака“. Определено нещата не изглеждат по-розови за Ейми Адамс в трейлъра „Жена на прозореца„.

Филмът е базиран на психологическия трилър на Ей Джей Фин. При премиерата си, той е обявен за следващия „Момичето от влака“. Тук ще се питаме кое е истинско и дали нашия разказвач е надежден. Адамс вече ни даде подобно изключително изпълнение в „Отворени рани“ на HBO. Сега тя поема този жанр на голям екран. 

Ейми Адамс е страдащата от агорафобия Ана Фокс. Тя обича да пие през деня, защото не може да напуска апартамента си. Тя пие, въпреки че това пречи на лекарствата и. Ана успява да създаде приятелство със съседката и Джейн Ръсел (Джулиан Мур), но всичко се променя.

Една нощ писък приковава Ана за прозореца. Тя вижда как Джейн е намушкана смъртоносно в апартамента си от другата страна на улицата. Ана съобщава на  полицията, а те идват със съпруга на Джейн (Гари Олдман). Той твърди, че тя НЕ Е видяла това, което твърди. За да се объркат още повече нещата идва друга жена (Дженифър Джейсън Лий), която твърди, че тя е Джейн. Дали Ана е халюцинирала или всички играят някаква игра?

Режисьор на филма е Джо Райт („Най-мрачният час“). В главните роли ще видим още Антъни Макий (Сокола от поредицата за Отмъстителите), Уайът Ръсел и Брайън Тайрий Хенри.

Премиерата е насрочена за 15.05.2020г.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 13