През Май миналата година, 20th Century Fox се очакваше да пусне в кината „Жената на прозореца“ на режисьора Джо Райт. Това бе… преди целия свят да се промени. Филмът не излезе през Май, а в края на годината стана ясно, че няма да излезе изпод шапката на 20th Century Fox изобщо. Заглавието намери нов дом в лицето на Netflix.

Според нашия източник, филмът ще излезе в каталога на Netflix през лятото на 2021г.

Ана страда от агорафобия. Тя е детски психолог и се сприятелява със съседката от другата страна на улицата. Веднага след това животът и се обръща с краката нагоре-жената изчезва, на нейно място се появява друга, която твърди, че НИКОГА не се е срещала с главната героиня. Ана започва да се съмнява във всички и всички. Включително и в самата себе си.

Номинираната за Оскар Ейми Адамс е в главната роля. Участват още носителят на Оскар Гари Олдман, номинирания за Оскар Антъни Макий, номинираната за Оскар Дженифър Джейсън Лий и носителката на Оскар Джулиан Мур.

Филмът е базиран на бестселъра на Ей Джей Фин, който е достъпен и на книжния  пазар в България, благодарение на издателство Cиела.

Прочетете рецензия на романа от CINEBOOM, тук!

Източник: Bloody-Disgusting

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 − 81 =